Referenties

 • Dug-out Rode Duivels

  Alusport Equipment


  Bij Alusport Equipment kan je terecht voor aluminium voetbaldoelen, dug-outs en andere toebehoren.
  Het volledige productieproces voor Alusport Equipment wordt door B&M Projects gerealiseerd.
  In onze ontwerpafdeling worden de producten ontwikkeld waarna de verschillende grondstoffen bewerkt worden tot het eindproduct gerealiseerd kan worden.

  www.alusport.be

 • Picanol weefmachine

  Picanol


  Picanol Group is een gediversifieerde industriële groep en is wereldwijd actief op gebied van machinebouw die worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen. B&M Projects ontwierp en produceert afdekkappen voor weefmachines van Picanol. De afdekkappen bestaan uit een aluminium frame dat later gepoederlakt wordt.

  www.picanol.be

 • JSV Exhausts

  JSV


  JSV is gespecialiseerd in het maken van uitlaatsystemen voor motoren, quads, buggy’s en oldtimers. Uitlaten bestaande uit verschillende segmenten is hun specialiteit.
  B&M Projects ontwikkelde een profiel voor de demper van de uitlaat. Door onze nauwe contacten met verschillende extrusiebedrijven hebben we hier vlot een matrijs voor kunnen laten maken en de profielen laten extruderen.

  www.jsvexhausts.com

 • Bart Meers zonnepaneel

  Bart Meers


  Bart Meers is gespecialiseerd in het plaatsen van kwalitatieve geothermische warmtepompinstallaties die ook passief kunnen koelen en dit in combinatie met een zonnepanelen installatie, aangesloten op een slimme batterij die de nodige elektriciteit voor de warmtepomp leveren.
  B&M Projects ontwikkelde een aluminium steun om zonnepanelen eenvoudiger te kunnen plaatsen op platte daken.

  www.bartmeers.be